U bevindt zich hier :

Wie zijn wij?

Partner in de digitale omschakeling van notariaten

Dankzij een toegewijd team in Vlaanderen en in Wallonië, wordt Genapi Belgium al meer dan 25 jaar erkend voor zijn expertise in het uitgeven van softwareoplossingen voor Belgische notarissen.

Bij Genapi Belgium zijn we ervan overtuigd dat investeren in open innovatie fundamenteel is om aan de toekomst te bouwen en notariële studies te ondersteunen bij hun digitale omschakeling.

Zo ontwikkelen we samen met de notarissen en voor de notarissen flexibele, moderne en performante oplossingen, in lijn met de evoluties van het beroep. Genapi Belgium is één van de stichtende leden van de Septeo-groep. Hierdoor kan het profiteren van de kracht en middelen van de Europese leider in Legal Tech .

 

Software ontworpen voor uw notariskantoor

Genapi Belgium stelt flexibele, innovatieve softwareoplossingen en hoogtechnologische hardware ter beschikking. Daarmee baant u zich moeiteloos door de vele evoluties in uw beroep.

inot office

Leer ons innovatieve inot office-aanbod kennen. Deze dossierbeheersoftware verzamelt alle onmisbare tools onder één paraplu. Zo loopt uw dagelijkse beheer van een leien dakje.
Meer weten

Nota+

Meer dan 500 notariskantoren rekenen op Nota+ als boekhoudsoftware. Ontdek waarom.


Meer weten

Aanvullende oplossingen

Kies voor aanvullende diensten, aangepast aan uw beroep (IT-netwerken, externe back-up, antivirus).


Meer weten

Inot books

De nieuwe generatie boekhoudoplossing, geoptimaliseerd en ergonomisch, cloud compatibel voor een maximale beveiliging van uw gegevens.

Meer weten
Informatie close
Lancering van inot books!  
Onze nieuwe boekhoudsoftware is beschikbaar!   
Een ergonomische interface en intuïtieve functionaliteiten, allemaal cloud compatibel voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Combineer het met inot en haal het beste uit onze software.  

> Meer info?

Ok