U bevindt zich hier :

Aanvullende tools en diensten voor uw beroep

Aanvullende tools en diensten voor uw beroep

IT en netwerken

Conform de aanbevelingen van FEDNOT installeert, beveiligt en onderhoudt ons team IT netwerken.


Genapi Belgium maakt een gedetailleerde inventaris op van uw netwerk en stelt u de gepaste oplossing voor dat homogeen is en beantwoordt aan de realiteit van uw kantoor.

HP: de wereldwijde leider op het vlak van technologie. Zijn uitstekende productkwaliteit en vlekkeloze service (Carepack) maakt van HP onze bevoorrechte partner. Genapi Belgium is een erkende en gecertificeerde partner van HP, waardoor u prioriteit krijgt bij de klantendienst!

Ricoh: Genapi Belgium installeert en configureert multifunctionele kopieerapparaten op maat van uw notariskantoor, rekening houdend met uw specifieke behoeften: printen (A4, A3, documenten, brieven en aktes, ), scanningoplossingen (eRegistration), macro's, scannen van documenten naar inot office, ... 

Back-up

Uw gegevens beschermen? Daarvoor zorgt de dubbele back-up van Beemo Technologie. 

Uw gegevens worden automatisch geback-upt, gecodeerd en gekopieerd op drie verschillende plaatsen: de Beemo in uw kantoor en twee datacenters beveiligd door Beemo Technologie. Beemo verbindt zich ertoe om na een incident binnen 72 uur uw beveiligde gegevens in een nieuwe Beemo te herstellen. 

Beveiliging

CSiD Security heeft de beste proactieve beveiligingstechnologie voor uw netwerk in handen. Zo krikken we uw bescherming maximaal op.

Een zerofoutmarge kan niemand garanderen. Daarom haalt Genapi Belgium alles uit de kast met een krachtige tool die aan uw noden beantwoordt.

Neem contact op met een Genapi Belgium-specialist

Welke oplossing past het best bij u? Vraag ons advies 

Één nummer
02/461.15.15
Informatie close
Lancering van inot books!  
Onze nieuwe boekhoudsoftware is beschikbaar!   
Een ergonomische interface en intuïtieve functionaliteiten, allemaal cloud compatibel voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Combineer het met inot en haal het beste uit onze software.  

> Meer info?

Ok