U bevindt zich hier :
4 VOORDELEN VAN DE CLOUD

4 VOORDELEN VAN DE CLOUD

Gepubliceerd op : 04/05/2021 04 mai mai 05 2021

4 VOORDELEN VAN DE CLOUD

In een context van dematerialisatie van gegevens, tools en processen is het de uitdaging voor studies om grote hoeveelheden informatie te kunnen opslaan, en er altijd en gelijkwaar makkelijk toegang toe te hebben, maar ook om de veiligheid en vertrouwelijkheid ervan te waarborgen.

De Cloud is een efficiënt antwoord op al deze problemen. Ontdek hier de 4 voordelen van het gebruik ervan!

1 – Veiligheid en vertouwelijkheid

Met de Cloud worden uw gegevens versleuteld met een encryptiesysteem dat alleen van u is.

Dit heeft twee voordelen: uw informatie is beschermd tegen cyberaanvallen, virussen en andere crypto-lockers; ze blijft ook vertrouwelijk: niemand heeft er toegang toe.

Bovendien biedt de Cloud een oneindig hoger veiligheidsniveau dan de fysieke servers in de studies, die onderhevig zijn aan de risico's van defecten, diefstal en incidenten (oververhitting, brand, overstroming, degradatie door menselijk ingrijpen ...).

Met de Cloud profiteert u van regelmatige back-ups en automatische updates van uw software. U beschermt uw infrastructuur en uw toepassingen.

Door deze beveiligingsniveaus te garanderen wordt u beschermd tegen onderbrekingen en gegevensverlies die zeer schadelijk kunnen zijn in termen van kosten en reputatie.

2 – De besparingen

Met de Cloud hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van hardware-infrastructuur: geen kosten voor het vervangen van servers, geen kosten voor het vergroten van uw opslagcapaciteit.

Een ander voordeel is dat u niet langer hoeft te betalen voor het onderhoud van software en hardware.

U vermijdt ook de kosten voor de aankoop van software, upgrades en nieuwe licenties wanneer een nieuwe gebruiker toegang nodig heeft.

U betaalt gewoon een abonnement, flexibel.

Kortom, u bespaart energie en plaats.

3 – De toegangkelijkheid en werkwijze

Waar u ook bent en welk apparaat u ook gebruikt, de Cloud geeft u toegang tot uw gegevens. Met uw login en paswoord kan u gemakkelijk uw werkomgeving terugvinden.

Anderzijds vergemakkelijkt de Cloud het delen van gegevens: u hebt de mogelijkheid om met meerdere gebruikers aan hetzelfde document te werken terwijl u slechts één versie bewaart, maar ook om deze documenten te delen met uw werknemers, partners en clienten.

Bovendien heeft u dankzij de verwerkings- en opslagcapaciteit van de Cloud zeer snel toegang tot uw bestanden en kunt u sneller en in real time samenwerken.

4 – De flexibiliteit

De Cloud is flexibel en past zich in real time aan aan de evoluties van uw behoeften: aantal gebruikers, opslagcapaciteiten, selectie en controle van de toegang voor elke medewerker, aanpassing van de toepassingen...

Met Genapi Belgium, kiest u voor de Cloud.

Alle voordelen van de Cloud in combinatie met de efficiëntie van onze software!

Om u de beste beveiliging te garanderen, zijn onze oplossingen voor inot office, inot books en inot suite compatibel met de Cloud.

Wij hebben gekozen voor een oplossing met meerdere locaties, met een microserver in het kantoor, in redundantie van de cloud, om optimale backupmogelijkheden te garanderen.

Bescherm uzelf tegen onderbrekingen en werk in een 'agile modus' in een high-performance omgeving, terwijl u uw kosten verlaagt!

Historiek

<< < 1 > >>
Informatie close
Lancering van inot books!  
Onze nieuwe boekhoudsoftware is beschikbaar!   
Een ergonomische interface en intuïtieve functionaliteiten, allemaal cloud compatibel voor een optimale beveiliging van uw gegevens. Combineer het met inot en haal het beste uit onze software.  

> Meer info?

Ok